Nieuwsflits: Kredieten

Per 1 april 2021 wijzigt het leennormstelsel voor consumptief krediet. Er komen meer specificaties over welke lasten en inkomsten mee geteld worden. Het doel hiervan is om de leencapaciteit van mensen beter af te stemmen op de persoonlijke situatie, zodat zij verantwoord lenen. De belangrijkste wijzigingen die doorgevoerd worden zijn:
 

·         Van exclusief vakantiegeld en toeslagen naar inclusief vakantiegeld en toeslagen

·         Autokosten, kinderopvangkosten en onderhoudskosten eigen woning dienen opgegeven te worden

·         Strengere eisen voor het vaststellen van het netto inkomen

·         Strengere eisen voor tijdelijke dienstverbanden op basis van bestendigheid


Indienen kredietaanvraag 
Om direct een juiste maximaal berekening voor u te kunnen maken, ontvangen wij naast de kredietaanvraag, ook graag een kopie van de salarisstrook en eventueel een werkgeversverklaring. Dit voorkomt eventuele onduidelijkheden achteraf. 
 
LNI heeft een breed aanbod kredietverstrekkers. De meeste kredietverstrekkers bieden een verruiming van het leenbedrag aan wanneer de klant in een gunstig profiel valt. Per kredietverstrekker kan deze verruiming enorm sterk verschillen. Waardoor bij de ene kredietverstrekker veel meer geleend kan worden dan bij de andere.

 

Laat ons voor u de vergelijking maken!

 

Wist u dat: 

·         Wij onlangs DEFAM Premium hebben toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u de scherpste rentes in de markt bieden.   

·         Interbank per 1 april stopt met haar online aanvraagmodule voor kantoren met een rechtstreeks agentschap. Dien uw aanvragen nu eenvoudig in via onze aanvraagmodule

·         Het kredietplatform van LN Direct u alle werkzaamheden uit handen kan nemen. Uw klant blijft uw klant en u ontvangt doorloopprovisie.  Meer info, klik hier.

·         Wij uitstekende mogelijkheden bieden m.b.t. Financial Lease. Eenvoudig aan te vragen, zeer geschikt voor startende ondernemers en u ontvangt een aantrekkelijke eenmalige vergoeding. Meer info, klik hier.


Meer weten? Neem dan snel contact met ons op en wij informeren u verder! Ook als u geen AFM-vergunning heeft voor consumptief krediet kunnen wij passende oplossingen bieden.
 
Stuur ons een e-mail: [email protected] of
bel ons op: 038-851 84 42.
 
Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!
 
Met vriendelijke groet,
LNI Financieringen
Rebecca, Esmée en Annet